Historiske hoteller, kroer og produkter der hylder det nordiske særpræg og...

mindeværdige oplevelser

MINDEVÆRDIGE STEDER

Mindeværdig er dedikeret til det nordisk enkle og rene liv. Vores hoteller og kroer er beliggende i udsøgte gamle historiske bygninger. Alle bygninger er nænsomt istandsat med de allerbedste materialer, og møbleret med ting der fortæller os en histore.
Når du besøger os vil du føle dig hjemme, ikke som hjemme i dit hjem, men hjemme som i den følelse hvor du er dig selv og føler dig helt tilpas.
Vores produkter, dem du smager i vores køkkener, eller dem du køber i vores butik, er alle produceret udefra den største respekt og omsorg for vores fælles natur. Uanset om du smager vores michelinstjernemad på Hotel Frederiksminde, eller køber sæber fra vores butik, er det grundlaget for det vi gør hver dag hele året rundt.

Hotel Frederiksminde

I historiske omgivelser og med én af Danmarks smukkeste beliggenheder, skaber Hotel Frederiksminde de perfekte rammer om ethvert møde eller selskab, som skal være noget helt specielt. Hotel Frederiksminde ligger idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Udsigten fra vores klassiske hotelbygning er enestående. Både inde og ude er alt ført tilbage til den originale romantiske stil fra 1890’erne. Vi byder på et køkken med råvarer af ypperste kvalitet – havets friske udbud, sæsonens vildt og lækkerier fra små, lokale producenter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hotel Baltic

Hotel Baltic er det seneste medlem i Mindeværdig. Med en gennemgående renovering der er afsluttet i 2017, er Hotel Baltic smukkere end aldrig før. Alt på Hotel Baltic tager udgangspunkt i høj kvalitet helt specielle oplevelser. Med udsigten over Hørup Hav er det her muligt at kombinere det maritime indtryk med fantastiske muligheder for forkælelse. Med 19 værelser og både restaurant og bistro er vi klar til at byde velkommen i september 2017. Med plads til både større og mindre selskaber, tilbyder eksklusive gastronomiske oplevelser i vores fantastiske nyrestaurerede omgivelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Rønnede Kro

Lokalerne er indrettet med respekt for kroens historie, hvilket giver et stilfuldt udtryk men samtidig en afslappet og hyggelig stemning I restauranten er den gode smag i fokus, og menuen er skab i et tæt samarbejde med vores leverandører for at sikre kvalitet til rimelige priser, og variere efter årstiden, Grundtanken i køkkenet er at servere velsmagende mad med inspiration både fra det traditionelle danske kro køkken og den klassiske bistro. Masser af velsmag til overkommelige priser som kroerne i gamle dage. Det synes vi, de skal blive ved med. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Mindeværdig butik

I vores butik kan du købe et eksklusivt udpluk nogle af de produkter vi anvender på vores hoteller, kroer og restauranter. Du kan også købe gavekort der kan anvendes på alle vores steder – den perfekte gave til de man tror har alt. Produkter du kan købe produceret og udvalgt efter de krav vi stiller til alt hvad vi arbejder med. Høj kvalitet og gode råvarer. Og for er den gode historie en vigtig del af oplevelsen. Er du i tvivl om noget, så ring eller skriv. Vi ser frem til at hjælpe dig

Kom og besøg os