Mindeværdig er dedikeret til det nordisk enkle og rene liv. Vores hoteller og kroer er beliggende i udsøgte, historiske bygninger. Alle bygninger er nænsomt istandsat med de allerbedste materialer, og indrettet med møbler der fortæller en historie.
Når du besøger os, vil du føle dig hjemme, ikke som hjemme i dit hjem, men hjemme som i den følelse hvor du er dig selv og føler dig helt tilpas.
Vores produkter, dem du smager i vores køkkener, eller dem du køber i vores butik, er alle produceret med den største respekt og omsorg for vores fælles natur. Uanset om du smager vores michelinmad på Hotel Frederiksminde, eller køber sæber fra vores butik, er omsorgen og respekten for naturen grundlaget for det vi gør hver dag hele året rundt.

Hotel Frederiksminde

I historiske omgivelser og med én af Danmarks smukkeste beliggenheder, skaber Hotel Frederiksminde de perfekte rammer om ethvert møde eller selskab, som skal være noget helt specielt. Hotel Frederiksminde ligger idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun 50 meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Udsigten fra vores klassiske hotelbygning er enestående. Både inde og ude er alt ført tilbage til den originale romantiske stil fra 1890’erne. Vi byder på et køkken med råvarer af ypperste kvalitet – havets friske udbud, sæsonens vildt og lækkerier fra små, lokale producenter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

KØB PRODUKT

Rønnede Kro

Besøg Rønnede Kro og oplev ægte krostemning. Lokalerne er indrettet med respekt for kroens historie, hvilket giver et stilfuldt udtryk men samtidig en afslappet og hyggelig stemning. I restauranten er smagene i fokus, og menuen er skabt i et tæt samarbejde med vores lokale leverandører for at sikre kvalitet til rimelige priser, og vi benytter os i høj grad af sæsonens råvarer. Grundtanken i køkkenet er at servere velsmagende mad med inspiration både fra det traditionelle danske krokøkken og den klassiske bistro. Velsmag til overkommelige priser, som på kroerne i gamle dage. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

KØB PRODUKT

Mindeværdig

Vores produkter, dem du smager i vores køkkener, eller dem du køber i vores butik, er alle produceret med den største respekt og omsorg for vores fælles natur. Uanset om du smager vores michelinstjernemad på Hotel Frederiksminde, eller køber sæber fra vores butik, er omsorgen og respekten for naturen grundlaget for det vi gør hver dag hele året rundt.

KØB PRODUKT

Kom og besøg os